Kutak “Frend ne ljuti se” na bazenima

frend bonus PR

Sunce i lijepo vrijeme će vas sigurno izmamiti na bazene, a kompanija Mtel vam je pripremila razlog više da na njima provedete vrele ljetnje dane.

U periodu od 15. juna do 15. jula bićete u prilici da se dobro zabavite igrajući popularnu igricu „Ne ljuti se čovječe“.

Frend bazeni

Da je Frend prepaid servis koji znači dobru komunikaciju, ali i dobru zabavu uvjeriće se kupači na sljedećim bazenima: Aquana Banjaluka, Džungla Doboj, Banja Vrućica Teslić, Vodeni park Kozarac, Olimpijski bazen Trebinje, Banja Dvorovi Bijeljina, Aqua planet Prijedor, Bazeni Gradiška i Bazen Posejdon u Srpcu.

Dođite i zabavite se u “Frend ne ljuti se” kutku, a neka to bude prilika da se informišete o izuzetnoj Frend ponudi sa brojnim bonusima i ugodnim iznenađenjima. Frend ponuda ovo ljeto donosi bonuse na dopunu i do 100 posto, nove tarifne opcije za besplatne razgovore i SMS-ove u toku dana – Happy Hour ili u toku noći – Ludi provod, a tu je i opcija Super Net za još više mobilnog interneta.

Pravi prijatelji su uvijek sa vama. Za više informacija o aktuelnim Frend ponudama posjetite www.frend.mtel.ba ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.