Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Lidl otvorio prve trgovine u Srbiji

11/10/2018

U četvrtak ujutro u Srbiji je u 12 gradova otvoreno 16 trgovina njemačkog trgovačkog lanca Lidl.

Trgovine su počele s radom u osam sati u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, a do kraja godine namjerava se proširiti i otvoriti još sedam trgovina, pišu srbijanski mediji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sudjelovao je na svečanosti otvaranja jedne od pet Lidlovih trgovina u Beogradu, kazavši tom prigodom da je Lidl u Srbiju uložio 205 miliona eura i zaposlio 1.553 radnika.

“Ovo nije običan dan i ovo nisu sasvim obične prodavaonice, ovo je dan kad pravimo veliki korak naprijed ka boljem i kvalitetnijem životu”, izjavio je Vučić.

Vučić je kazao da će se na policama Lidla u Srbiji naći proizvodi i srpskih proizvođača i da očekuje da će se oni najkvalitetniji prodavati u trgovinama širom svijeta.

Lidl je dio Schwarz grupe sa sjedištem u Njemačkoj i najveći je diskontni trgovački lanac u Europi. Postoji u 30 zemalja, a aktivno posluje u 28 zemalja Europe i SAD-a te ima više od 150 logističkih centara i više od 10. 000 trgovina diljem svijeta s oko 225.000 zaposlenika.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.