Biznis

Povećane i plate

Lidl putem javnog poziva traži 400 radnika, oglas se odnosi i na BiH

19/02/2019

Osim osnovnih primanja Lidlovih zaposlenika, koja su iznad prosjeka u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti

Iz trgovačkog lanca Lidl Hrvatska zaposlenicima u svih 96 trgovina širom Hrvatske te u logističko-distributivnim centrima od 1. marta, odnosno početkom nove poslovne godine 2019. povećana je bruto plata za 10 do 12 posto.

Trenutno je u toku javni poziv za 400-tinjak sezonskih radnika u priobalnim gradovima za 2019. godinu, prenosi Poslovni.hr.

I građani iz BiH su pozvani da se prijave za posao u Lidlu Hrvatska u oglasima koji su objavljeni u našim medijma i sajtovima za traženje posla protekli mjesec.

Svake godine tijekom turističke sezone, Lidl Hrvatska zapošljava oko 500 novih zaposlenika od kojih dio svake godine po završetku sezone imaju priliku postati stalni Lidlovi zaposlenici.

Osim osnovnih primanja Lidlovih zaposlenika, koja su iznad prosjeka u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, Lidl Hrvatska svim svojim radnicima osigurava i niz drugih pogodnosti kao što su božićnica, regres, sezonski dodatak, sistematske preglede te brojne druge pogodnosti.

Osim toga, Lidl posebnu pažnju pridaje razvoju svojih zaposlenika na svim nivoima. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, u skladu sa potrebama poslovanja.

S obzirom na to da je Lidl internacionalna kompanija, zaposlenici imaju priliku preuzeti i pozicije u drugim državama ili Lidlovoj centrali u Njemačkoj.

Komentari

Autor: Biznisinfo.ba

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.