Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vilsonovo šetalište

Ljetno izdanje Street Food Marketa od 25. jula do 6. avgusta

FOTO: Street Food Market

Ulaz na sve programe ljetnog izdanja Street Food Marketa biće slobodan

Ljetno izdanje popularnog Sarajevo Street Food Marketa biće održano u periodu od 25. jula do 6. avgusta 2023.

Omiljeno okupljalište Sarajlija, Vilsonovo šetaliste, biće ovog ljeta mjesto susreta, zabave, dobre hrane i druženja.

Nakon uspješno održanog zimskog Marketa, koji je u toku deset januarskih dana posjetiteljima svih uzrasta ponudio raznovrstan program, muzičke sadržaje i bogatu ponudu hrane, organizatori Festivala najavljuju vrelo sarajevsko Street Food ljeto na Vilsu. U maniru dobrih domaćina, najavljuju još bogatiju i raznovrsniju ponudu i zagarantovano sjajnu zabavu.

U hladovini Vilsa, pod otvorenim ljetnim nebom biće kreiran cjelodnevni program za sve uzraste, odličan muzički program i ponuda za svako nepce za koju će se ovaj put pobrinuti čak 24 renomirana izlagača hrane!

I sam prostor Marketa biće u specijalno osmišljenom ljetnom izdanju, na nekoliko nivoa sa ljetnim baštama i terasama sa kojih se pruža predivan pogled na grad.

Organizatori Street Food Marketa pobrinuli su se i za najmlađe Sarajlije za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program. A, da uz druženje, dobru muziku i hranu ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor Marketa zapravo jedna velika pet friendly zona.

Prvo, zimsko izdanje Sarajevo Street Food Marketa održano je u Vilsonovom šetalistu u periodu od 12. do 22. januara. Tokom deset festivalskih dana, Market je nadmašio sva očekivanja. Posjetitelji su prkosili hladnoći, snijegu i vjetru, te zabilježili rekordnu posjetu jednom gradskom zimskom festivalu. Fantastična gastro iskustva i posebna muzička ponuda u okviru koje su nastupili „Skroz“, „Zabranjeno pušenje“, DJ Yngod, Alain, Coem, 2odd, Eela, reper Edo Majka, pop pjevačica Tijana Dapčević, Nešad Selman i bend, RnB zvijezda u usponu Amna, kao i stand up komičar Neša Bridžis, učinili su Sarajevo Street Food market nezaobilaznim mjestom zabave.

Market je bilježio oko 2.000 dnevnih posjeta, a tokom večernjih nastupa popularnih bendova, zainteresovanost publike bila je i veća od kapaciteta samog Marketa, pa se plesalo i pjevalo i izvan festivalske ograde.

Ulaz na sve programe ljetnog izdanja Street Food Marketa biće slobodan.

Zato, zabilježite u svom kalendaru period od 25. jula do 6. avgusta za Sarajevo Street Food Market, mjesto najbolje zabave u gradu ovog ljeta.