Biznis

nezapamćeno niske cijene

Ljetovanje u Budvi nije bilo jeftinije zadnju deceniju i po, ali uzalud…

05/07/2020

Ishod sezone niko ne može da prognozira, jer se iz dana u dan usljed razbuktale pandemije, pogotovo u državama regiona, mijenjaju odluke vlasti i preduzimaju mjere za suzbijanje širenja virusa

Uprkos tome što odmor u crnogorskom popularnom ljetovalištu Budvi nije bio jeftiniji u proteklih deceniju i po, gostiju je desetak puta manje nego prošle godine.

Na plažama praktično nema gužvi ni vikendom, ima dovoljno parking mjesta, pa svi koji odmaraju kažu da je to pravi doživljaj, pišu podgoričke “Vijesti”.

Navodi se da bi ovogodišnja parola budvanskih hotelijera mogla da glasi; Borba za svakoga gosta, praćena nezapamćeno niskim cijenama, kako bi se spasilo šta se spasiti može.

Ishod sezone niko ne može da prognozira, jer se iz dana u dan usljed razbuktale pandemije, pogotovo u državama regiona, mijenjaju odluke vlasti i preduzimaju mjere za suzbijanje širenja virusa.

Napuniti gotovo 17 hiljada ležaja u 129 hotela na Budvanskoj rivijeri, veliki je izazov.

Promotivne akcije praktično su preplavile društvene mreže, s ciljem da se animira što više turista. Najveći hotel “Montenegro stars” hotelske grupe – Splendid, počeo je rad prije 1. jula.

“Hotel Montenegro otvorili smo 5. juna. Cijene su također snižene, preciznije prilagođene platežnoj moći domaće klijentele. Tokom juna polupansion za četvoročlanu porodicu je koštao svega 68 eura, uz sve pripadajuće besplatne usluge – parkinga, plaže, plažne opreme…”, kaže PR menadžer hotelske kompanije “Montenegro stars hotels group“ Maja Vukićević.

Direktorica marketinga HG “Budvanska rivijera” Sanela Kahrović kaže za Vijesti“ da je naziv ovogodišnje kampanje – “Odmor koji ste zaslužili“.

“I u ovoj specifičnoj sezoni ponudili smo modele turističkih aranžmana za koje vlada veliko interesovanje prvenstveno domaćeg tržišta. U okviru ove kampanje obezbijeđene su specijalne cijene koje su i do 35 odsto niže od standardnih za ovaj period, dok je boravak za djecu do 10 godina besplatan.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.