Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Madraci domaćeg proizvođača Moj San u Hotelu Malak Regency u Sarajevu

27/02/2017

Domaći proizvođač sistema za spavanje, brand Moj San, svoju partnersku saradnju sa velikim brojem hotela i hotelskih lanaca je proširio i na Hotel Malak Regency u Sarajevu, jedan od najluksuznijih hotela u regiji.

Nastojeći da obezbijedi vrhunski proizvod za visoke zahtjeve udobnosti postavljene u hotelima ovog tipa, Moj San, kao domaći brand pokazuje spremnost da vlastitim proizvodom konkurira nekim od najvećih globalnih ponuđača na ovom polju.

Hotel Malak Ragency, vrhunski i moderan hotel sa 174 luksuzne hotelske sobe uz moderan dizajn, eleganciju i vrhunske madrace impresionirat će i najzahtjevnije goste.

 

Tržište postavlja nove izazove i zahtjeva konstantno prilagođavanje i usavršavanje proizvodnih kapaciteta čemu se ova domaća kompanija jako dobro prilagodila i uspjela postati ozbiljan partner u opremanju hotelskih lanaca i drugih smještajnih kapaciteta.

Na madracima Moj San možete spavati u nekim od najreprezentativnijih hotela u BiH kao što su Hotel Hills Sarajevo, Grand Hotel Neum, Courtyard by Marriot Sarajevo a neka od posljednjih opremanja su hoteli Du Glacier Švicarska i hotel The Dom Švicarska.

“Kvalitet nema alternativu što cijelim procesom servisiranja kupaca želimo održati na visokom nivou. Želimo postavljati nove standarde u industriji sistema za spavanje te korisnicima ponuditi zdrav san za zdrav život”, kažu u ovoj domaćoj kompaniji.

Moj San proizvodi su svoju primjenu našli i u velikom broju domaćinstava u BiH i regionu uljepšavajući snove velikom broju korisnika. Za više informacija o ovom domaćem brandu i pozitivnoj bosanskohercegovačkoj priči posjetite www.mojsan.ba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.