Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mix bazar nudi unikatne ručne radove kao poklon za Dan žena

dan zena

Udruženje “Naš koncept” najavilo je Mix bazar koji će, kao i prethodnih pet godina, biti održan 6, 7, 8. i 9. marta u Sarajevu.

Ovogodišnji MIX bazar osmišljen je kao izložba prodajnog tipa i kao jedinstvena prilika za prezentaciju domaćih proizvođača, za kupovinu unikatnih ručnih radova kao poklona za Međunarodni dan žena, ali i za susret i razgovor sa izlagačima, kao i za informiranje o njihovim načinima rada.

– Budite dio ove naše lijepe priče. Iskoristite priliku da sebe ili dragu osobu obradujete unikatnim poklonom, ali i da sa sugrađanima podijelite utiske sa naše skromne manifestacije, kao i informacije o našim aktivnostima, borbi za društveno dobro i ženskom poduzetništvu – navodi organizator.

Udruženje “Naš koncept” je formalni oblik dugogodišnjih neformalnih druženja, razgovora i međusobnog pomaganja sve brojnije grupe ljudi različitih po starosnoj dobi, porijeklu, stepenu obrazovanja, kulturi, profesiji i ponašanju, koje ujedinjuje nastojanje da uvijek i na svakom mjestu misle, spajaju i daruju samo dobro.

Opći cilj Udruženja “Naš koncept” je promocija ljudi, njihovih vrijednosti, ideja i radova, te stvaranje mjesta za susret, upoznavanje, stjecanje novih saznanja i razmjenu iskustava.

– Dosad smo uspješno organizirali više od 30 različitih manifestacija, sajmova i bazara na kojima su žene iz cijele BiH predstavljale i plasirale unikatne rukotvorine, ručno rađenu odjeću i modne dodatke, prirodnu kozmetiku i organsku hranu – navodi se.

Mix bazar će biti održan na Trgu Alije Izbetbegovića od 9 do 18 sati.