Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Eurowings

Mostar izgubio jedinu redovnu avioliniju

Zračna luka Mostar ove godine nije zabilježila niti jedan službeni let
19.07.2021., Mostar - Zracna luka Mostar ove godine nije zabiljezila ni jedan sluzbeni let. Posljedni let bio je u prosincu 2020. godine. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Aviokompanija je ranije održavala sezonske letove između Stuttgarta i Dusseldorfa sa Mostarom koji su bili subvencionirani, ali su se pokazali neuspješnima dok iz aerodroma tvrde kako su za neuspjeh krive visoke cijene letova

Niskotarifni avioprevoznik Eurowings otkazao je planove na obnovi letova između Dusseldorfa i Mostara što je rezultiralo gubitkom jedine redovne avio linije na mostarskom aerodromu.

Aviokompanija je ranije održavala sezonske letove između Stuttgarta i Dusseldorfa sa Mostarom koji su bili subvencionirani, ali su se pokazali neuspješnima dok iz aerodroma tvrde kako su za neuspjeh krive visoke cijene letova.

Grad Mostar je prvi puta uveo i autobusku liniju za Zračnu luku. Tako je Mostar ostao bez jedine komercijalne linije nakon više od dvije godine, a Zračnoj luci Mostar nastavljaju operirati čarter linije.