Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostarski hotel “Mepas” lider u profesionalnosti i kvaliteti

hotel-mepas44

Luksuzni Hotel “Mepas” iz Mostara dobitnik je priznanja „Brand Leader Award 2016”, koje mu je dodijeljeno kao lideru u postavljanju novih standarda u kvaliteti, profesionalnosti, inovativnosti i konkurentnosti elitnog turizma jugoistočne Europe.

Nagrada je svečano uručena u Beogradu na Šestoj poslovnoj konferenciji turističkog tržišta jugoistočne Europe – SEET 2016, na kojoj su sudjelovali ministri, predstavnici akademskog svijeta, gospodarstvenici i nevladine udruge iz turističkog sektora, priopćeno je iz Hotela “Mepas”.

„Ovo priznanje je izuzetno značajno, i za nas kao hotel, ali i za promociju Bosne i Hercegovine. Ovo je priznanje cijelom našem timu kojeg čine mladi, dinamični i sposobni ljudi“, izjavio je na svečanosti dodjele nagrada Tomislav Galić, direktor Hotela „Mepas“.

Nagrada „Brand Leader Award“ dodjeljuje se na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost, visok stupanj tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda, a s ciljem afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište, te daju izvanredan doprinos u popularizaciji gospodarskog potencijala, te kreiranja konkurentnog tržišnog imidža regije.