Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

M:telove poslovne tarife uz još više pogodnosti

mtel

“M:tel” poslovne tarife “m:biz” omogućavaju neograničene razgovore prema fiksnim mrežama u BiH, neograničene sms poruke i neograničeni mobilni internetom, uz dodatne bonus minute za pozive prema Srbiji.

Iz kompanije “M:tel” saopšteno je da zainteresovani korisnici na osnovu svojih i potreba oslovnog tima, mogu da odaberu jedan od “m:biz” tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate i kombinacijom bonusa za razgovore, sms-ove i mobilni internet.

Svi novi korisnici “m:biz” tarifnih modela uživaće u pozivima iz “M:tel” mobilne mreže uz tarifni interval “1+1 sekunda”. Pored toga, svi oni koji se odluče za “Start 50+”, “m:biz start”, “m:biz standard”, “m:biz profi”, te “m:biz premium”, uživaće u duplim bonusima za mobilni internet, navedeno je u saopštenju.

Jeftiniji pozivi prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH dodatno će, kažu iz kompanije “M:tel”, obogatiti poslovnu komunikaciju, a besplatni dolazni pozivi u romingu u “Mts” mreži u Srbiji i “M:tel” mreži u Crnoj Gori putovanje još uspješnijim i jednostavnijim.

Uz novu ponudu, dodju iz “M:tel”-a moguće je odabrati i poseban m:broj i to po cijeni od 1,17 KM sa PDV-om.