Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na “Jesenjem sajmu” u Banjoj Luci izlagači iz BiH i regiona

banja luka banjaluka

U Banjoj Luci će od 16. do 19. novembra biti održan “Jesenji sajam 2017“, u sklopu koga su predviđene tri sajamske manifestacije, poljoprivrede i prehrambene industrije, lova, ribolova, ekologije i sporta te sajam turizma i ugostiteljstva.

Svoje mjesto na sajmu uzele su neke od vodećih kompanija u Bosni i Hercegovini i regionu, kao i manja preduzeća, udruženja, te samostalni preduzetnici i proizvođači.

– Ove godine okupili smo izlagače iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Rumunije i Indonezije – istakli su predstavnici Banjalučkog velesajma, koji je organizator ovih sajamskih manifestacija.

Precizirali su da će na ovogodišnjem “Jesenjem sajmu” učestovati oko 180 izlagača na 120 štandova.

Sajam, pored klasične postavke izložbenog i prodajnog karaktera, sadrži i stručna predavanja, prezentacije i degustacije, ribolovački kotlić, te razne druge oblike promocije.

Održavanje Jesenjeg sajma 2017 podržali su Grad Banja Luka, Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske, JP “Šume srpske“, Lovački savez RS, Privredna komora Republike Srpske, Tehnološki fakultet Univerziteta u Banjoj Luci koji će vršiti ocjenu kvaliteta određenih proizvoda, dok svojim učešćem značaj ovoj manifestaciji pružaju i brojne institucije iz Bosne i Hercegovine i regiona.