Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Svjetski mobilni kongres

Na MWC-u u Barceloni predstavljanje najnovijih dostignuća u mobilnoj industriji

l_0d2c756430a56d40d88fe4498dea2d25

U sedam dvorana kongresnog centra očekuje se više od 1.500 izlagača, brojne konferencije i posebni programi s preko 1.000 govornika te kao jedna novost – Industry City, koji stvara užurbano i živahno okruženje za sklapanje poslova

Barcelona će i ove godine biti domaćin najvećeg svjetskog događaja u mobilnoj industriji. Od 28. februara do 3. marta u ovom gradu održava se Svjetski mobilni kongres (MWC) na kojem će biti predstavljena najnovija tehnološka dostignuća i inovacije u mobilnoj industriji i pratećim djelatnostima.

U sedam dvorana kongresnog centra očekuje se više od 1.500 izlagača, brojne konferencije i posebni programi s preko 1.000 govornika te kao jedna novost – Industry City, koji stvara užurbano i živahno okruženje za sklapanje poslova.

-Na putu smo da sve digitaliziramo i bit će potrebni stručnjaci za pomicanje granica iz svih sektora, ne samo iz telekomunikacija, da nam pomognu da stignemo do toga. 5G tehnologija omogućuje skokove u učinkovitosti za industriju i veselimo se okupljanju čelnika iz automobilske industrije, proizvodnje, fintecha i mobilnosti kako bi podijelili svoje uvide, rekao je Alex Sinclair, glavni tehnološki direktor GSMA asocijacije, dodajući da je Industry City najsveobuhvatniji izlog tržišta kupaca na MWC Barcelona ikada, koji obuhvaća pametnu proizvodnju, do automatiziranih dronova s ​​umjetnom inteligencijom, kako bi se demonstrirali prednosti mobilne povezanosti.

Iako je zbog pandemije koronavirusa prošlogodišnji MWC morao biti reduciran, organizatori nastoje ove godine vratiti ovaj događaj u punom opsegu. Trenutačni podaci govore da u Barcelonu na MWC dolaze predstavnici 2.000 različitih tvrtki iz 155 zemalja, a 50% njih je na razini direktora i viših menadžera.

mwc