Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

široki brijeg

Na ovogodišnjem Street Food Festu bogat program za najmlađe

street food fest

U nedjelju na festivalu gostuje Hrvatski cheerleading klub Široki, iz kojeg su obećali pokazati neke od svojih najatraktivnijih koreografija

Drugo izdanje Street Food Festa (SFF) u Širokom Brijegu svoja vrata za posjetitelje otvara u petak, 23. srpnja, a ove godine posebna pozornost posvećena je najmlađim posjetiteljima.

U tijeku su posljednje pripreme, a osim što će svi koji dođu u park Sajmište moći uživati u kvalitetnoj i ukusnoj hrani te dobroj glazbi, ove godine je i za sve mališane pripremljen bogat i raznovrstan program, priopćeno je iz SFF-a.

“Dječji program u petak počinjemo s Lola klaunima koji će najmlađe nasmijavati, animirati i zajedno s njima radit modeliranje balona. U subotu je s nama Podravka i svima dobro znani medvjedić Lino. Na Lino pultu dijelit će se baloni, a pripremili smo i zid Lino za fotkanje koji će sigurno privući veliku pozornost. Uz sve to, Lino Podravka dijelit će i svoje proizvode, a djecu će cijelo vrijeme zabavljati Lino maskote”, navode organizatori.

U nedjelju na festivalu gostuje Hrvatski cheerleading klub Široki, iz kojeg su obećali pokazati neke od svojih najatraktivnijih koreografija.

Sva tri dana festivala bit će postavljeno i malonogometno igralište za djecu na kojemu će se organizirat mali turnir, a pobjednici će osvojiti nogometne lopte, stoji u priopćenju.