Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Oslonimo se na svoje

Nagradna igra Amko komerca “Ljetujmo u BiH”, evo kako možete učestvovati

slika 01

Svi kupci koji potroše 20 KM i više u periodu od 01. jula do 31. avgusta 2020. godine mogu učestvovati u nagradnoj igri

Poznati lanac marketa Amko komerc zajedno sa domaćim firmama i Udruženjem Kupujmo i koristimo domaće, početkom jula ove godine, pokreće nagradnu igru “LJETUJMO U BOSNI I HERCEGOVINI – OSLONIMO SE NA SVOJE”. Cilj je podrška bh. turizmu posebno u vremenu kada susjedne zemlje zatvaraju granice za državljane BiH.

Kako nam je rekla direktorica marketinga Amko komerca Minela Durmo, svi kupci koji potroše 20 KM i više u periodu od 01. jula do 31. avgusta 2020. godine mogu učestvovati u nagradnoj igri. Biće podjeljeno ukupno 130 nagrada, od kojih su glavne ljetovanje u Nemu, rafting na Uni i Neretvi za cijelu porodicu kao i mnogi poklon vaučeri za kupovinu u Amko komercu.

“Pravila su vrlo jednostavna,” ističe direktorica marketinga. “Dovoljno je da prilikom kupovine u korpi bude najmanje jedan proizvod neke od firmi koje su partneri u igri. Na računu se na kasi ispiše ime, prezime i broj telefona te ubaci u kutiju.“

Prema njenim riječima ovo je način da se podrži domaći turizam koji je predhodnih godina donosio značajan novac u Bosnu i Hercegovinu.

“U vremenu dok smo slobodno putovali mnoge destinacije van granica BiH su crpile novac iz naše zemlje,” kaže Durmo. “Kao što vidimo pandemija neće nestati tokom ljeta i ljudi se boje putovati van BiH. U isto vrijeme to je i prilika da se posjete domaće destinacije. Zato pozivamo građane BiH da ljeto 2020. godine provedemo u Bosni i Hercegovini. Kroz nagradnu igru sretni dobitnici će imati priliku uživati na domaćim destinacijama.”