Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nagradna igra Pan piva: Dobitnice i četiri pripadnice ljepšeg spola

pan nagrade

Danas, treći dan velike nagradne igre Pan piva “PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“, izvučeno je deset novih dobitnika dnevnih nagrada; pet dobitnika replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ te pet dobitnika ruksaka Pan UEFA EURO 2016™.

Nagradnu igru Pan piva rado igraju i žene. Jer, replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ danas idu na adrese četiri dame i jednog muškarca. Nagrađeni su: Almira Hasambić iz Tuzle, Azira Brkić iz Živinica, Lejla Ibrahimagić iz Tuzle, Seida Kulbegović iz Zenice i Anes Husanović iz Tuzle.

Kontaktirali smo i jednu od dobitnica, Lejlu Ibrahimagić iz Tuzle, koja nije krila svoje dobro raspoloženje: “Obradovala sam se nagradi! Kod nas u kući stalno se ekran zeleni, sve se utakmice gledaju.“ Lejla je dodala da igrati nastavlja i dalje: „Svakako ćemo pratiti Evropsko prvenstvo uz Pan pivo i naravno do kraja maja nastaviti slati kodove u okviru ove nagradne igre. A poklonom kojeg sam danas osvojila, loptom, rado će se igrati moja djeca sa ostalom ekipicom iz susjedstva.“

pan nagrade

Današnji dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su: Atif Begić iz Sarajeva, Jasmin Poturković iz Visokog, Krešimir Bošković iz Stoca, te osobe koje su kod sms porukom poslali sa brojeva telefona 060 33 10 *** i 061 400 ***.

Svi dobitnici nagrade su osvojili slijedeći jednostavna pravila.

Naime, kupovinom prepoznatljivih Pan proizvoda, Pan Lager povratne boce 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i slanjem koda koji se nalazi ispod čepa na sms broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba, stiče se pravo učešća u velikoj nagradnoj igri Pan piva koja traje od 1. 6. 2016.

Iz Pana podsjećaju da će svaki radni dan, do 31. 5. 2016., biti upriličeno izvlačenje deset dobitnika dnevnih nagrada.

Svakog ponedjeljka je izvlačenje tri dobitnika paket aranžmana za dvije osobe za jednu od najatraktivnijih utakmica grupne faze, a 1. 6. i izvlačenje glavne nagrade – paket aranžmana za četiri osobe za finale UEFA EURO 2016™.

Pošalji kod sa čepa PAN piva i osvoji jednu od 514 vrijednih nagrada!