Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Do 31. maja

Nagradna igra za nove i postojeće korisnike Raiffeisen Mobilnog Bankarstva

raiffeisen igra nagrada

U okviru devet sedmičnih te dva mjesečna izvlačenja bit će dodijeljeni: Laptop HP, Samsung Galaxy Zflip mobilni telefon, Samsung Galaxy Watch, PlayStation 5 + igrica God of War, te Bluetooth slušalice

Raiffeisen banka je pripremila dodatnu pogodnost za postojeće i nove korisnike Raiffeisen Mobilnog Bankarstva (RMB) koje poslovanje i komunikaciju s bankom čini jednostavnijom s obzirom da se plaćanja mogu realizovati brže, povoljnije i sigurnije.

– Do 31. maja ove godine traje nagradna igra u kojoj mogu učestvovati postojeći korisnici Raiffeisen Mobilnog Bankarstva koji naprave minimalno jednu transakciju, zatim novi i postojeći klijenti Banke koji se registruju i aktiviraju RMB aplikaciju, kao i klijenti koji su aplicirali za CLUB paket, te koji se registruju i aktiviraju aplikaciju Raiffeisen Mobilno Bankarstvo – navode iz Raiffeisen banke.

U okviru ove nagradne igre banka nastoji nagraditi povjerenje i lojalnost korisnika RMB aplikacije te klijenti imaju priliku osvojiti zaista vrijedne nagrade. U okviru devet sedmičnih te dva mjesečna izvlačenja bit će dodijeljeni: Laptop HP, Samsung Galaxy Zflip mobilni telefon, Samsung Galaxy Watch, PlayStation 5 + igrica God of War, te Bluetooth slušalice.

Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatizovan, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava, saopćeno je iz Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina.