Najveselija zabava za mališane u hipermarketu Amko na Mojmilu

Mojmilo foto

Hipermarket Amko Mojmilo poziva mališane na nezaboravno druženje sa omiljenim maskotama u petak 14. jula od 16 – 18 h.

U hipermaketu Amko na Mojmilu, ovog petka od 16 sati sve mališane očekuje nezaboravno druženje sa omiljenim maskotama, karaoke show, plesna zabava, likovna radionica i još mnoštvo iznenađenja.

Tim povodom, Minela Džuho menadžerica odjela za odnose s javnošću istakla je da je hipermarket na Mojmilu najveći prodajni objekat kompanije Amko komerc. U ovom objektu kupcima nudimo širok izbor proizvoda za kućanstvo, robe široke potrošnje, baby opreme, tekstila, posuđa i namirnica. Ovaj petak osim aktivnosti za djecu, kupce očekuje popust od 10 % , te specijalna akcijska sniženja na svim odjelima.

“Za dobro raspoloženje i takmičarsku atmosferu pobrinut će se naš kreativni tim, a mališane će posebno razveseliti maskote: Lino medo, Milk tiger, Ledo medo, Flipko, Violeta medo, Predo baby i Haribo medo, sa kojima će se moći družiti i fotografisati. Za mališane smo pripremili i kreativni kutak za crtanje i bojenje, plesnu zabavu i karaok show. Najbolja zabava ovaj petak, zasigurno očekuje sve posjetitelje na Mojmilu”, kazala je Džuho.

Našim kupcima osigurali smo niz zanimljivih sadržaja, popuste kojima neće moći odoljeti, a za mališane odličnu zabavu i poklone iznenađenja. Program u hipermrketu Amko na Mojmilo će trajati od 16 – 18 h.