Biznis

Široki Brijeg

Nakon velikog požara iz stolarije Zovko najavili obnovu proizvodnje

23/04/2019

Iz stolarije su također zahvalili kupcima i poslovnim partnerima na razmjenjivanju te najavili ponovni rad i obnovu stolarije

Vlasnici stolarije Zovko u Širokom Brijegu, koja je prije nekoliko dana u potpunosti izgorjela u požaru, uputili u ponedjeljak otvoreno pismo javnosti u kojem su zahvalili svima na pomoći te najavili ponovni rad i obnovu stolarije.

Stolarija, čiji je rad prekinut 18. travnja, utemeljena je prije 35 godina kao malo obiteljsko poduzeće koje je u početku zapošljavalo svega nekoliko članova obitelji da bi se s godinama razvilo i izraslo u respektabilno poduzeće s preko 20 zaposlenih.

Njihovi proizvodi su, kako je istaknuto, završavali i u zemljama članicama Europske unije poput Austrije, Njemačke i Nizozemske.

– Neprekidnim ulaganjem u modernizaciju proizvodnih pogona, osiguravali smo stabilna radna mjesta, a time ostanak i opstanak u Bosni i Hercegovini. Naš dugogodišnji kontinuitet prekinut je 18. travnja u jutarnjim satima kada je došlo do požara širokih razmjera u kojem je nepovratno uništeno sve za što smo se godinama borili i radili. Unatoč tome zahvalni što ova velika tragedija nije odnijela niti jedan ljudski život – navodi se u otvorenom pismu.

Iz stolarije su također zahvalili kupcima i poslovnim partnerima na razmjenjivanju te najavili ponovni rad i obnovu stolarije.

– Danas, samo nekoliko dana nakon velikog gubitka informiramo najprije poslovne partnere, zaposlenike i cijelu javnost da uz vašu pomoć, ohrabreni krećemo skromno, ali i odlučno u obnovu naših proizvodnih pogona s ciljem da se svi naši zaposlenici vrate na radna mjesta – naglasili su iz stolarije Zovko.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.