Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Niže cijene goriva za sve članove BIHAMK-a na HIFA-inim pumpama

benzinska-pumpa-hifa-mostar

Bosanskohercegovački auto-moto klub BIHAMK je na samom početku 2017. godine svim svojim članovima, bez obzira koji članski paket posjeduju, obezbijedio novu povlasticu.

Od sutra, 5. januara 2017. godine na svim benzinskim stanicama najveće domaće naftne kompanije – HIFA grupacije, za sve članove BIHAMK-a će biti omogućen popust od 0,05 KM/po litru bilo koje vrste goriva.

Da bi ostvarili pravo na ovu pogodnost, dovoljno je da kupci pokažu svoju BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja.

Odabirom HIFA grupacije kao novog partnera, BIHAMK je svojim članovima osigurao popust na visoko kvalitetno gorivo koje od danas koriste i sva BIHAMK vozila pomoći na cesti kao i veliki broj saradnika na poslovima asistencije u cijeloj zemlji.

S obzirom da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora) te cijeloj Evropi, ovim ugovorom se ujedno širi i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, jer od sada su vozači u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj pumpi unutar razgranate mreže HIFA grupacije (preko 37 pumpi širom Bosne i Hercegovine).