Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

centrotrans

Noćne autobuske linije iz Sarajeva za Dubrovnik i Neum

autobus za neum
FOTO: Centrotrans

Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od 5%, kao i popuste za osobe preko 60 godina starosne dobi

Ljeto je vrijeme kada svi želimo na najbolji mogući način iskoristiti svaki trenutak slobodnog vremena i provesti ga na moru, ili na nekoj atraktivnoj lokaciji za odmor.

U skladu sa odobrenim redom vožnje od 6. jula do 1. septembra 2024. godine i pored svakodnevnih redovnih linija, Centrotrans uvodi dodatne noćne polaske prema omiljenoj destinaciji Bosanaca i Hercegovaca, Dubrovniku.

Dakle, putnici će moći putovati dva puta dnevno u terminima od 07:15h i 22:30h, a povratak iz Dubrovnika planiran je u 08:00h i 22:30h.

Ove polaske putnici mogu iskoristiti i za putovanje do Neuma pridržavajući se iste satnice kao i za Dubrovnik, a ovom linijom se mogu vratiti iz Neuma za Sarajevo.

Popusti na svaku online kupovinu

Noćni polasci su odgovor na rastuću potražnju za ovom rutom, omogućavajući putnicima bolju organizaciju putovanja i lakše planiranje boravka u jednom od najljepših gradova Jadranske obale, a sve to po pristupačnim cijenama autobuskih karata.

Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od 5%, kao i popuste za osobe preko 60 godina starosne dobi.

Ovim promjenama Centrotrans povrđuje svoju posvećenenost kontinuiranom unapređenju usluga i zadovoljstva putnika.

Za više informacija o redu vožnje i kupovini karata, posjetite web stranicu www.centrotrans.com ili pozovite 062 566 819.