Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

društveno odgovorno poslovanje

Nova banka donirala računare osnovnim školama

sasa maglov nova banka

Jedna od vrijednosti koje njegujemo jeste odgovornost, jer brinemo o zajednici u kojoj poslujemo. Zbog toga je društveno odgovorno poslovanje integrisani dio poslovne strategije Nove banke, izjavio je Maglov.

Nova banka a.d. Banja Luka donirala je osamnaest računara sa pratećom opremom banjaljučkim osnovnim školama, te pet računara Javnoj ustanovi Centar Sunce u Prijedoru.

Banjalučkim osnovnim školama donaciju je uručio Saša Maglov, direktor Filijale Banja Luka.

– Jedna od vrijednosti koje njegujemo jeste odgovornost, jer brinemo o zajednici u kojoj poslujemo. Zbog toga je društveno odgovorno poslovanje integrisani dio poslovne strategije Nove banke, izjavio je Maglov.

Pet računara uručeno je Osnovnoj školi Aleksa Šantić.

– “Stvaramo ljude, danas male, a sutra veće od nas”, naš je, a za postizanje istog dobrodošao je svaki vid podrške, istakla je direktorica škole Svjetlana Radusin.

U osnovnoj školi Georgi Stojkov Rakovski, predstavnike Nove banke dočekala je pomoćnik direktora Milana Popržen, te je istakla da pet doniranih računara predstavlja značajan doprinos kako bi se učenicima obezbijedio kvalitetniji i sadržajniji rad.

Osnovna škola Branko Radičević, koja je najveća u Republici Srpskoj, primila je donaciju osam računara. Direktor Darija Mićić, zajedno sa učenicima prvog razreda, organizovala je ugodno druženje, a mališane je zabavljala maskota Nove banke, dabar Noviša. Javnoj ustanovi Centar Sunce iz Prijedora, računare je uručio Borislav Babić, direktor Filijale Prijedor.

Tokom oktobra, nizom promotivnih i društveno odgovornih aktivnosti, Nova banka će obilježiti 20 godina postojanja na bankarskom tržištu Bosne i Hercegovine. Sve godine poslovanja Banka je bila vođena vizijom da širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve fizičkih i pravnih lica postigne svakodnevni rast broja klijenata koji joj ukazuju povjerenje koristeći kako tradicionalne bankarske usluge, tako i nove proizvode koji su u skladu sa standardima savremenog bankarstva.