„Sve dobre priče na Sparkasse liče“

Nova kampanja i kreditna ponuda Sparkasse Bank

Sve dobre price

Nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.0000 KM, bez hipoteke i naknade za obradu, sa rokom otplate do deset godina, te uz mogućnost odabira fiksne ili varijabilne kamatne stope

Sparkasse banka lansirala je novu kampanju pod motom „Sve dobre priče na Sparkasse liče“, a jedna od tih priča je i nova akcijska ponuda nenamjenskih kredita bez hipoteke za brz i povoljan pristup finansijskim sredstvima uz dodatnu pogodnost – poklon iznos od 300KM za prvih 50 klijenata.

Nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.0000 KM, bez hipoteke i naknade za obradu, sa rokom otplate do deset godina, te uz mogućnost odabira fiksne ili varijabilne kamatne stope.

Osim povoljnih uslova u pogledu visine kamatne stope, iznosa kredita i roka otplate, ovu kreditnu ponudu prati i posebna pogodnost – prvih 50 klijenata banke koji realiziraju jedan od nenamjenskih kredita bez hipoteke iz ponude i prenesu mjesečna primanja na račun Banke, na tekući račun dobijaju poklon iznos od 300 KM.

Osim ovog modela, u ponudi su i druge vrste nenamjenskog kredita: bez police osiguranja u iznosu do 40.000 KM te nenamjenski kredit i stambeni krediti uz hipoteku i bez ograničenja iznosa.