Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

idemo na zimovanje

Nova nagradna igra: Amko komerc i Henkel

amko nagradna igra

Amko komerc nastavlja sa podrškom bh. turizmu i to ovaj put sa novom nagradnom igrom pod sloganom “Idemo na zimovanje” uz Henkel i Amko komerc

Amko komerc u saradnji sa poslovnim partnerom Henkel bh. doo organizuje nagradnu igru “Idemo na zimovanje uz Henkel i Amko komerc” koja će trajati od 15. oktobra 2020. -15. decembra 2020. godine. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi kupci, koji u Amko komerc trgovinama obave kupovinu minimalno jednog proizvoda, iz asortimana Henkel: Persil, Perwoll, Merix, Silan, Bref, Somat ili Pur.

“Sa velikim zadovoljstvom želimo naše vjerne kupce pozvati da učestvuju u novoj nagradnoj igri, koju organizujemo zajedno sa našim partnerom Henkel bh. doo. Svi kupci koji u periodu nagradne igre izvrše kupovinu najmanje jednog proizvoda Henkel imaju pravo učešća u nagradnoj igri. Neophodno je da račun sa kupljenim proizvodom ubace u nagradnu kutiju na prodajnom mjestu Amko komerca“, kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Prema riječima Minele Durmo, za sve učesnike pripremljen je bogat nagradni fond od ukupno šezdeset i dvije nagrade, a na zadovoljstvo ljubitelja zimskih sportova osam najsretnijih učesnika vodimo na skijanje na Bjelašnicu i Vlašić. Aktuelna situacija motivisala nas je da za dio nagrada odaberemo turističke aranžmane unutar naše prelijepe Bosne i Hercegovine, kako bi na taj način pomogli našim turističkim radnicima da prebrode trenutnu krizu, ali i kako bi istovremeno promovisali prirodne ljepote naše zemlje.

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na web stranici Amko komerca www.amko.ba, detalji su navedeni u Pravilima nagradne igre koja možete preuzeti OVDJE, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti i u trgovinama Amko komerca.