Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Vi kupujete mi nagrađujemo"

Nova nagradna igra Amko komerca

amko333

Pripremljen je bogat nagradni fond od ukupno 126 nagrada, kažu iz Amko komerca

Domaći lanac trgovina Amko komerc u saradnji sa poslovnim partnerima u periodu od 22. 10. do 22. 01. 2019. godine organizuje nagradnu igru: „Vi kupujete mi nagrađujemo“.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi kupci koji na bilo kojem prodajnom mjestu Amko komerca u perioda trajanja nagradne igre ostvare kupovinu jednog ili više označenih proizvoda.

Vrijedne nagrade

“U nagradnoj igri pripremili smo zaista bogat nagradni fond od ukupno 126 nagrada i to: doček Nove godine u Rimu za dvije osobe, 3x zimovanje za cijelu porodicu na Bjelašnici, putovanje u Istanbul za dvije osobe”, kazala je Minela Džuho direktorica marketinga kompanije Amko komerc.

Osim putovanja; učesnici nagradne igre imaju mogućnost osvojiti poklon vaučer za kupovinu u vrijednosti od 100 KM – a ukupno je planirano nagraditi 60 sretnih dobitnika. Učesnici imaju mogućnost osvojiti i jedan od deset tehničkih uređaja: štednjak, mašinu za veš, LCD, hladnjak, usisivač, mikser, peglu, toster, blender ili usisivač. A za ljubitelje dobre gastronomske ponude, pripremili smo i nagradu u vidu porodičnog ručka, planirano je nagraditi 15 sretnih dobitnika.

Posebno se zahvaljujemo našim poslovnim partnerima koji su zajedno sa nama organizuju ovu nagradnu igru: Sarajevska pivara, Milkos, Mesna indurstija Ovako, Violeta, Marbo, Oreo, Tuc, Henkel, Knorr, Rio Mare, Bonduelle; agencija Sol Azur i medijski pokrovitelj portal Fokus, kažu iz Amko komerca.