Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nova sezona kurseva na Academy387

387

Academy387 započinje uzbudljivu novu sezonu veoma popularnih kurseva Osnove digitalnog marketinga, Excel, AutoCAD – Core Concepts i Uvod u programiranje u C++ i C#.

Kurs Osnove digitalnog marketinga će vam pomoći da bolje razumijete šta je to digitalni marketing, kako funkcionišu oglašavanja putem društvenih mreža i kako se Facebook i Google koriste u svrhe poslovanja.

Ovaj kurs počinje 08.02. i traje 4 dana

Gotovo da nema kompanije kojoj nije potrebna osoba vješta u radu sa tabelama i grafovima, kao ni domaćinstva kojem ne bi koristilo vođenje kućnog budžeta. Excel – početni nivo je obuka namijenjena polaznicima koji se tek upoznaju sa ovim neophodnim i svestranim alatom, ali i onima koji bi željeli upotpuniti svoje vještine iz osnova rada u Excelu.

Obuka počinje 08.02. i traje 5 dana.

Za naprednije korisnike Excela i one koji su uspješno završili početni nivo i žele da odmah nastave sa daljim razvojem vještina, nudimo i kurs Excela – napredni nivo. Polaznici će imati priliku učiti analiziranje alternativnih setova podataka, kreiranje dinamičnih radnih listova korištenjem opcije PivotTables, kreiranje grafikona i grafičkih elemenata, automatsko ponavljanje zadataka korištenjem makro naredbi, te i rad sa ostalim Microsoft Office programima.

Napredni nivo počinje 15.02. i traje 5 dana.

AutoCAD – Core Concepts 2d drafting & 3d basics je koncipiran kao fundamentalni kurs za polaznike sa tehničkom pozadinom. Uz pomoć trojice instruktora polaznici će učiti pravljenje geometrije koristeći se osnovnim alatkama AutoCAD-a, modificiranje geometrije sa sofisticiranim Modify alatkama AutoCAD-a, pravljenje stilova za kotiranje, rad sa Layer-ima, priprema crteža za plotanje, modeliranje jednostavnih 3D model, izradu 2D crteža na osnovu generisanog modela.

Od noviteta predstavljamo Kurs poslovnog engleskog jezika, za sve one koji žele unaprijediti vještinu usmene i pismene poslovne komunikacije na engleskom jeziku. Komunicirajte sa više samopouzdanja, koristeći adekvatan vokabular i jezičke konstrukcije i otklonite jezičke barijere na putu ka poslovnom uspjehu.

Ovaj kurs počinje 10. 02. i traje 7 sedmica