Biznis

Shop&Fun i Revolving

Nove pogodnosti uz Sparkasse Mastercard kreditne kartice

23/09/2022

Nova akcija popusta koja prati Sparkasse Mastercard® kreditne kartice Shop&Fun i Revolving koju banka realizuje u saradnji sa partnerskim kompanijama HIFA PETROL, Ekupi i M-Bike Shop, ima za cilj ponuditi korisnicima ovih kartica široku paletu artikala koje mogu nabaviti uz dodatne pogodnosti i popuste

Sparkasse Bank je korisnicima svojih Mastercard® kreditnih kartica Shop&Fun i Revolving pripremila odlične pogodnosti za kupovinu artikala aktuelnih u ovom periodu: 0,20KM nižu cijenu goriva po litru ponedjeljkom na HIFA PETROL benzinskim pumpama, vikend akcije popusta na najvećoj prodajnoj platformi www.ekupi.ba, te kupovinu sportske opreme za 15% nižu cijenu na specijaliziranoj web trgovini M-Bike Shop.

Nova akcija popusta koja prati Sparkasse Mastercard® kreditne kartice Shop&Fun i Revolving koju banka realizuje u saradnji sa partnerskim kompanijama HIFA PETROL, Ekupi i M-Bike Shop, ima za cilj ponuditi korisnicima ovih kartica široku paletu artikala koje mogu nabaviti uz dodatne pogodnosti i popuste.

U periodu kada su cijene goriva u stalnom porastu, akcija dodatnog popusta na HIFA PETROL benzinskim pumpama će korisnicima ovih kartica omogućiti značajne uštede. Tako će cijena svih vrsta goriva pri kupovini Mastercard® Shop&Fun ili Revolving kreditnom karticom banke, svakog ponedjeljka biti niža za 0,20KM po litru, a popust će se automatski obračunati prilikom kupovine na kasi.

Ova pogodnost je dostupna svakog ponedjeljka do utroška zaliha, na 48 HIFA PETROL prodajnih mjesta u više od 37 gradova širom Bosne i Hercegovine.

Pored uvijek aktuelnog artikla goriva, korisnici Mastercard Shop&Fun i Revolving kartice mogu ostvariti i dodatni popust od 15% na cjelokupan asortiman web shopa M-Bike Shop, specijaliziranog u segmentu prodaje sportske opreme, bicikala, romobila te skijaškog programa, a u narednom periodu očekuju se i posebne vikend akcije popusta na prodajnoj platformi www.ekupi.ba koja će obuhvatiti asortiman bijele tehnike i računarske opreme.

Uz pogodnosti pri kupovini, kreditne kartice iz Mastercard® programa, pružaju klijentima i maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, ali i mogućnost da manje opterete svoj mjesečni kućni budžet uz kupovinu na rate ili odgodu plaćanja. Shop&Fun kartica nudi mogućnost otplate potrošenog iznosa i do 36 rata (do 12 rata bez kamata), a Revolving kartica otplatu u procentu do 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.