Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"prirodni partneri"

Novi Telecom centar BH Telecoma otvoren na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

bh telecom na aerodromu sarajevo
FOTO. Fena

Kompanija BH Telecom danas je svečano otvorila novi Telecom centar na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma Edin Kapo izjavio je na otvaranju da su BH Telecom i Međunarodni aerodrom Sarajevo prirodni partneri, jer, osim što su u vlasništvu Federacije BiH, iz godine u godinu ostvaruju značajne poslovne rezultate.

Dodao je da je širenjem terminala na aerodromu bila logična daljnja saradnja i BH Telecom je procijenio da treba biti na raspolaganju svim putnicima, a posebno turistima.

bh telecom na aerodromu sarajevo
FOTO. Fena

Kapo je istakao da je u fokusu BH Telecoma da bude prisutan na svakom pedlju Bosne i Hercegovine i na raspolaganju svim korisnicima koji će biti u mogućnosti da na intuitivan način plate svoje usluge.

Direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku BH Telecoma Emir Višća naveo je da je po strategiji BH Telecoma unapređenje korisničkog iskustva izuzetno važno, te je otvaranje tog modernog objekta potvrda te strategije.

Naglasio je da BH Telecom puno ulaže u direktne kanale prodaje i strateški se pozicionirao u razvoju digitalnih kanala, kao što je Web Shop i aplikacija Moj BH Telecom.