Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bankarenje u pokretu

Noviteti u mobilnom bankarstvu Sparkasse Bank: Nove funkcionalnosti i nagradna igra

mBanking_Sparkasse (1)

Pored ovih funkcionalnosti aplikacija nudi i opciju „Slikaj&Plati“ kojom klijenti jednostavno mogu plaćati režijske račune na osnovu fotografije računa kojom se automatski generiše nalog za plaćanje

Uz slogan „Uživajte u praktičnom svijetu bankarenja u pokretu“ Sparkasse banka predstavlja novu, napredniju verziju mBanking aplikacije, obogaćenu funkcijama QR plaćanje, ATM E-KEŠ i Brzica, koje će dodatno poboljšati korisničko iskustvo te omogućiti još brže, jednostavnije i efikasnije upravljanje finansijama.

Praćenjem aktuelnih trendova, na listi novih funkcionalnosti mBanking aplikacije nalazi se i QR plaćanje, koje je izuzetno popularno u svijetu. Klijenti Banke sada mogu obaviti kupovinu jednostavnim skeniranjem QR koda mobitelom. Usluga je trenutno dostupna u svim BINGO prodajnim mjestima, a uskoro se očekuje i širenje mreže trgovaca.

Korisnike mobilnog bankarstva obradovat će još jedan atraktivan novitet, ATM E-KEŠ, funkcija uz čiju pomoć mogu podići novac na bankomatu bez kartice, korištenjem koda koji se jednostavno generiše kroz mBanking. Među novim opcijama je i Brzica, koja korisnicima omogućava da jednim klikom pošalju novčana sredstva kontaktu iz svog imenika koji ima otvoren račun u Sparkasse Bank.

Pored ovih funkcionalnosti aplikacija nudi i opciju „Slikaj&Plati“ kojom klijenti jednostavno mogu plaćati režijske račune na osnovu fotografije računa kojom se automatski generiše nalog za plaćanje.

Unapređenje mBanking aplikacije je još jedan u nizu koraka koje Sparkasse banka kontinuirano poduzima kako bi svojim klijentima omogućila poslovanje s bankom putem mobilnog uređaja 24/7. U skladu sa sloganom „Uživajte u praktičnom svijetu bankarenja u pokretu“, korisnici mobilnog bankarstva sada imaju cijeli set usluga na jednom mjestu, te mogu sigurno i jednostavno pristupiti i upravljati svojim finansijama u svakom momentu, bez obzira gdje se nalaze.

I dok klijenti otkrivaju benefite novih funkcija mBanking aplikacije, Sparkasse banka nastavlja raditi na njenom unapređenju i novitetima. Aplikacija je dostupna za skidanje putem platformi Google Play, App Store i App Gallery, a nove korisnike očekuje posebno iznenađenje.

Svaki mjesec do kraja 2022. godine jednog od novih korisnika aplikacije mBanking, Sparkasse Banka će obradovati vrijednim poklonom – Samsung Galaxy A52s 5G telefonom, kako bi uz što veći komfor uživali u navedenim benefitima mobilnog bankarstva.