Delta Planet

Objavljen datum otvaranja najvećeg šoping centra u BiH

delta

Očekujemo da projekat donese nove vrijednosti na tržište BiH, kaže direktor projektovanja i izgradnje

Šoping centar “Delta Planet” svoja vrata u Banjaluci otvara 21. marta iduće godine. Najveći objekat takve vrste u čitavoj Bosni i Hercegovini imaće bioskop sa šest sala, supermarket, restoran, hiljadu parking mjesta i svjetski poznate brendove, od kojih se neki prvi put pojavljaju na našem prostoru.

Očekujemo da projekat donese nove vrijednosti na tržište BiH, kaže direktor projektovanja i izgradnje.

“Očekujemo da će ovo biti neki novi centar zbivanja u ovom gradu, a takođe i u regionu, da će donijeti neku novu vrijednost na ovo tržište i da će ljudi zaista uživati u ovom objektu, želeći da provode što više vremena u istom, rekla je Katarina Gajić, direktor projektovanja i izgradnje firme “Delta real estate”.

U čitav projekat beograđani su uložili 70 miliona eura, a nakon otvaranja u njemu će biti zaposleno 2.500 ljudi. Banja Luka postaje regionalni, trgovinski, ugostiteljski i turistički centar, a izuzetno je važan i broj od nekoliko hiljada radnih mjesta, kaže gradonačelnik Banje Luke.

“Za sam razvoj grada Banje Luke to je takođe važna stvar, jer mi stalno govorimo o Banjoj Luci kao o regionalnom centru, a regionalni centar podrazumijeva da ste i regionalni trgovinski centar. Ovo će biti najveći šoping centar u regiji. Prema tome, i on će privlačiti goste, turiste i kupce u naš grad, od čega će se zaposliti veliki broj ljudi, živjeti i dobijati plate,” rekao je Igor Radojičić.