Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ministarstvo trgovine i turizma

Objavljen javni poziv za dodjelu turističkih vaučera RS

banja luka

Ugostitelji i turističke agencije koje ispune uslove za učešće u projektu dodjele turističkih vaučera biće upisani u Evidenciju koja će biti dostupna na internet stranici Ministarstva

Ministarstvo trgovine i turizma objavilo je danas javni poziv ugostiteljima i turističkim agencijama za dostavu prijave radi učešća u realizaciji šeme dodjele turističkih vaučera u ugostiteljskim objektima na teritoriji Republike Srpske.

Pravo učešća na javnom pozivu ima ugostitelj koji pruža usluge u ugostiteljskim objektima za smještaj, u skladu sa propisima kojim se uređuje oblast ugostiteljstva, koji je uredno izmirio poreske obaveze zaključno sa danom februarom ove godine.

Neophodno je i da ima najmanje četiri zaposlena radnika, a turistička agencija da je nosilac licence resornog ministarstva i koja je uredno izmirila poreske obaveze.

Ugostitelji i turističke agencije koje ispune uslove za učešće u projektu dodjele turističkih vaučera biće upisani u Evidenciju koja će biti dostupna na internet stranici Ministarstva.