Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Održan Bisnode Speed Networking u Sarajevu

bisnode1

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala, danas je još jedno efikasno poslovno umrežavanje – Business Speed Networking sa mogućnostima provjeravanja boniteta potencijalnog partnera putem aplikacije Boniteti.com na licu mjesta u trenutku trajanja događaja besplatno.

Upoznavanje potencijalnih partnera i njihovo umrežavanje održalo se u Hotel Europa, Sarajevo, u galeriji Bečke kafane. Umrežavanje je trajalo dva sata.

bisnode2

Na događaju je prisustvovalo 16 preduzetnika, koji su za 2 sata, na način „speed datinga“, svaki učesnik sa svakim, imali mogućnost da upoznaju potencijalne partnere, uspostave kontakt jedni sa drugima i naprave biznis. Učesnici su bili zadovoljni, ideja i način upoznavanja im se jako dopao, i većina njih su prepoznali mogućnosti za saradnju.

bisnode3

– Smatram da su druženja ove vrste veoma korisna, nešto novo na našem podneblju, i mislim da toga treba da bude puno više, rekao je Namik Ićindić iz Uniqa osiguranja.

Branko Vasilj iz firme DSC je kazao da je ovo rijetka je prilika da možete upoznati ljude koji nude razne usluge, i nikad se ne zna “kada vam neko može zatrebati”.

bisnode4

Ismir Hodžić iz Best Solution Company je istakao kako je za kratko vrijeme upoznao nekoliko interesantnih ljudi i da je dobar koncept “speed datinga”.