Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Održan je Luk&Bagno VIP Winter event 2016

luk_bagno_event7

U Pivnice HS u Sarajevu održan je Luk&Bagno VIP Winter event 2016. Pozivu LUK Grupacije se odazvalo blizu 300 domaćih i stranih poslovnih partnera, koji zajedno definiraju trendove u arhitekturi i građevinarstvu, te generalno podstiču i realizuju značajne investicije.

LUK & BAGNO VIP event je već poprimio karakter događaja koji okuplja bosanskohercegovačku i regionalnu poslovnu elitu, a temelje uspjeha Luk grupacije pojašnjava Alma Mušić, voditeljica promocije i PR-a Luk grupacije:

“Prvi temelj su naši klijenti, kupci i partneri, s kojima smo uz zajednički rad na brojnim projektima izgradili jedan odnos pun povjerenja. Drugi, jednako vrijedan temelj su LUK i BAGNO principali i dobavljači, vodeći svjetski i evropski brendovi, pomno birani i prezentirani našem tržištu. Na kraju, ali ne najmanje važno, treći temelj su Luk i Bagno uposlenici. Svi zajedno njegujemo partnerski odnos, podstičemo razvoj zajednice u kojoj svi živimo i radimo, te ostvarujemo značajne projekte koji ostaju u nasljeđu budućim generacijama.”

Događaj su podržali evropski i svjetski brendovi iz domena grijanja i hlađenja, klimatizacije i ventilacije, vodoinstalacije, opreme za kupatila, sanitarija i keramike: Grundfos, Hansgrohe, Herz, L'antic Colonial, Mitsubishi Electric, Noken, Olimpia Splendid, Porcelanosa, Tece, ThermoFLUX, Venis i Wavin.