Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"D4D"

Online Biznis Forum i b2b sastanci sa bh. dijasporom 7. aprila

header-image-b2bit-susreti (1)

Za učešće je potrebno izvršiti registraciju na web platformi VIDEO na kojoj će biti održan kompletan sadržaj foruma

Projekt “Dijaspora za razvoj” (D4D), u saradnji sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom SERDA i partnerskim općinama, organizuje poslovni online Biznis Forum za predstavnike bh. dijaspore, lokalnih zajednica, bh. poduzetnika i udruženja iz oblasti metalskog sektora i pratećih industrija koji će biti održan 7. aprila 2021.

Forum ima za cilj da predstavi potencijale za ulaganje bh.dijaspore u metalski sektor i prateće industrije, predstavi uspješne priče dosadašnjih investitora, te da kroz individualne b2b sastanke podrži lokalne zajednice i bh. poduzetnike u pronalasku svojih potencijalnih investitora i poslovnih partnera iz bh.dijaspore, najavljeno je iz SERDA-a.

Za učešće je potrebno izvršiti registraciju na web platformi VIDEO na kojoj će biti održan kompletan sadržaj foruma.

Platforma omogućava jednostavno kreiranje profila, opis investicionog projekta i/ili ideje, pretraživanje profila ostalih registrovanih učesnika, te zakazivanje sastanak s potencijalnim partnerima u BiH i bh.dijaspori.

Projekt “Dijaspora za razvoj” (D4D) provodi Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlada Švicarske, u partnerstvu sa UNDP-om i IOM-om.