Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ono što smo vidjeli samo u reklamama, BiH je doživjela od Konzuma

Untitled-2

Djeca Bosne i Hercegovine od ovog mjeseca znaju da treba vjerovati u prazničku čaroliju. Jer ona se zaista događa! Postoje dobri vilenjaci koji osluškuju želje djece i potajno rade na tome da ih ostvare…

Želje najmlađih širom BiH, u domovima i školama, ove su godine čuli zaposlenici Konzuma i u dogovoru s Djeda Mrazom odlučili praznike uljepšati mnogima.

Sve velike stvari u životu su nekada bile male. U Konzumu su vjerovali da svojim malim koracima mogu učiniti Bosnu i Hercegovinu sretnim mjestom za život. Povezujući lanac sreće hiljadu Konzumovaca je podijelilo prazničku čaroliju.

Obišli su sve regije BiH i spakovali svu svoju ljubav u 1.500 paketića i dokazali da se sve može kad se male ruke slože.
Iskreni dječiji osmijeh svima je ispunio dušu, učinio nas ponosnim i beskrajno sretnima. Tako se ovogodišnja poruka „Volimo praznike jer volimo jedni druge“ pokazala i na djelu.

Jer svu ljubav koju su zaposlenici Konzuma pokazali pakujući ove poklone bio je ujedno i najveći poklon koji su sami dobili.