Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rešid Muratović prezadovoljan prvim InHoReCa ConFestom u Sarajevu

inhoreca_2

Prvi “InHoReCa ConFest” u Sarajevu, u dva dana trajanja svojim programom najavio je da pretenduje na titulu jednog od najznačajnijih poslovnih događaja u regionu.

Više od 50 izlagača svojim ponudama, prezentacijama, degustacijama i akcijama privuklo je pažnju posjetitelja. Jedinstveni koncept kombinacije sajma, festivala i konferencije obogaćen je aktuelnim temama i zanimljivim gostima.

Rešid Muratović, glavni i odgovorni urednik InHoReCa magazina i predstavnik organizatora Altermedia, prezadovoljan je odzivom na prvi InHoReCa ConFest održan u Sarajevu.

“U prvom dijelu izuzetnog jučerašnjeg dana učestvovalo je pet ozbiljnih govornika. Najviše su privukli pažnju naš eminentni arhitekt Amir Vuk Zec i Lukša Jakobušić, vlasnik One Suite hotela iz Dubrovnika”, komentarisao je Muratović za Fokus.ba.

InHoReCa magazin, kao regionalni projekat sarađuje sa polovicom ugostiteljskih objekata u Bosni i Hercegovini.

“Prvi dan imali smo 50 zadovoljnih izlagača, i posjetu 100 najeminentnijih hotelijera i vlasnika restorana iz Bosne i Hercegovine. Iako se izdaje u Sarajevu, InHoReCa magazin regionalni je projekat. Komuniciramo sa 5.000 od ukupno 10.000 ugostiteljskih objekata u Bosni i Hercegovini, svaki mjesec izdajemo magazin i to je budućnost”, naglasio je Rešid Muratović.