Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Svečano otvorenje 19. aprila

Orka Co. predstavlja modni brand “Damat“ i otvara svoju prvu trgovinu u BiH

damat moda

“Damat” nastavlja sa očuvanjem statusa jednog od tržišnih lidera muške mode i uspješno sarađuje sa mnogim sportskim klubovima

“Damat” ime sa tradicijom koja seže još od davne 1986. godine se profilirao kao vodeći muški brand u svijetu modne industrije.

Egipatski giza pamuk, američki supima pamuk , dugmići napravljeni od najkvelitetnijih perlica Indijskog okeana uz vrhunski italijanski dizajn i 100 posto turski kapital daju jedinstvenu kvalitetu i život svim brandovima Damat, TWEEN i D¨S damat koji su se pozicionirali visoko na listi u 82 države širom svijeta i zauzeli više od 540 prodajnih mjesta na pet kontinenata.

“Damat” nastavlja sa očuvanjem statusa jednog od tržišnih lidera muške mode i uspješno sarađuje sa mnogim sportskim klubovima, sponzor je turske fudbalske reprezentacije, makedonske fudbalske reprezentacije,te uspješno njeguje partnerstvo sa Porsche designom.

Zadovoljstvo nam je predstaviti DAMAT i novu kolekciju proljeće/ljeto 2019 baš u Sarajevu na lokaciji BBI Centar Sarajevo već od 19.aprila 2019.

Orca Co. Zajedno sa Damatom se namjerava pojaviti u prodaji i u susjednim nam Hrvatskoj i Srbiji.