Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sparkasse banka

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Ono što ovu ponudu čini posebno privlačnom je brzina i jednostavnost procesa

SIMPL mobilna aplikacija Sparkasse banke donosi niz novih funkcionalnosti, a jedan od noviteta je mogućnost kupovine osiguranja partnera banke, Vienna osiguranja VIG. Korisnici u samo par klikova u svakom momentu, mogu ugovoriti individualno ili porodično putno zdravstveno osiguranje, kao i osiguranje od nezgode.

Nastojanje banke da svojim klijentima pruži brza i praktična rješenja, čak i ako se radi o nebankarskim uslugama, rezultiralo je novitetom u SIMPL aplikaciji koji je omogućen u saradnji sa partnerom Vienna osiguranje VIG.

“Putovanja su neprocjenjivi doživljaji i iskustva, ali ponekad nose i rizike. Stoga je za siguran i bezbrižan godišnji odmor poželjno imati barem policu putnog zdravstvenog osiguranja. Klijenti Sparkasse banke sada jednostavno kroz aplikaciju mobilnog bankarstva SIMPL mogu ugovoriti svoju policu osiguranja. Pored putnog zdravstvenog osiguranja (individualnog i porodičnog), klijenti također imaju mogućnost da ugovore osiguranje od nezgode što im pruža dodatnu zaštitu i finansijsku sigurnost u slučaju neočekivanih događaja.
Putujte bezbrižno širom svijeta uz policu Vienna putnog zdravstvenog osiguranja, jer mi preuzimamo za vas troškove hitne medicinske pomoći ili nesretnog slučaja u inostranstvu”, kaže Šejla Kadić, voditeljica Službe bankoosiguranja Vienna osiguranja VIG.

Ono što ovu ponudu čini posebno privlačnom je brzina i jednostavnost procesa.

Kroz samo nekoliko koraka korisnici SIMPL mBankinga mogu izvršiti kupovinu osiguranja i dobiti svoju polisu putem e-maila. Ovo omogućava da brzo i lako ostvare zaštitu koja im je potrebna, kada god oni to žele i sa bilo koje lokacije.

„Nova mogućnost ugovaranja osiguranja putem SIMPL aplikacije odražava našu posvećenost inovacijama u digitalnom servisu i pruža dodatnu vrijednost našim klijentima”, navode iz Sparkasse banke.

Pored nove funkcionalnosti kupovine osiguranja, SIMPL mBanking aplikacija sadrži i uslugu mjenjačnice, te set korisnih funkcija poput Brzice – slanje novca putem kontakta iz imenika, ATM E Keša – generisanje koda za podizanje novca na bankomatu bez kartice, QR plaćanja, apliciranja za proizvode banke, plaćanje računa putem opcije Slikaj i Plati itd.

Više informacija o načinu aktivacije SIMPL mBanking aplikacije može se saznati na oficijelnoj stranici Sparkasse Banke.