Biznis

Probudi dizajnera u sebi

Osmislite i kreirajte skicu i dizajn posebne kolekcije nakita koja će nositi vaše ime

17/03/2021

Ovo prvi put da je neki brend u Bosni i Hercegovini dao mogućnost mladim dizajnerima i svima onima koji osjećaju afinitet prema dizajnu, posebno uz davanje mogućnosti da se iskažu na tržištu Bosne i Hercegovine, na način da bude predstavljena i lansirana njihova posebna kolekcija u limitiranom izdanju

Kompanija Ovnak u sklopu svog brenda Ovnak organizira poseban natječaj, koji će prije svega biti zanimljiv krajnjim potrošačima jer im se daje prilika da se prijave kao potencijalni dizajneri i pošalju vlastite prijedloge posebne limitirane kolekcije, koja bi nosila njihov naziv i bila posebno lansirana kao takva.

Potrebno je osmisliti i personalizirano ime kolekcije nakita (s potpisom), a odabrana kolekcija bit će proizvedena u ograničenoj seriji kao limitirano izdanje i moći će se pronaći u poslovnicama CM-a.

Najbolji dizajn kolekcije nakita bit će nagrađen i novčanom nagradom u iznosu od 1.000 KM.

Uvjeti koje treba ispuniti:

1. Posebno kreirana kolekcija nakita za ovaj natječaj – (skica – crtež – kreacija); može biti kreirano grafički/programski ili u formi crteža; važno je da bude jasno definiranih obrisa i kontura, kako bismo što lakše uočili željeni motiv, što je preduvjet za izradu nakita.

2. Kreacija kolekcije nakita ne smije biti preuzeta s interneta, jer se time krše autorska prava.

3. Kolekcija treba sadržavati 10 do 15 artikala (po linijama ili kako sam dizajner osmisli).

4. Kolekcija treba imati poveznicu koja se provlači kroz sve artikle. Važno je pratiti priču koja će se prožimati cijelom kolekcijom. Poveznica treba biti ono što vas je inspiriralo za kreiranje kolekcije nakita i što predstavlja sama kolekcija.

Napomena: Kolekcija koju stručno povjerenstvo odabere kao najbolju bit će lansirana u zimu 2021. godine.

Javni poziv ostaje otvoren do 15. apsila 2021. godine, a svoje prijave kao i kontakt podatke možete slati na mail: dizajner@ovnak.com.

Više detalja na OVOM LINKU.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.