kompanija klas

Otvaranje nove sarajevske poslovnice Bazar marketa na Bistriku

bazar otvorenje

Širok asortiman, maksimalno zastupljena domaća proizvodnja, prihvatljive cijene, i zadovoljstvo potrošača poslovni je imperativ Bazara

Kompanija Klas i njeni vjerni potrošači od ovog vikenda biće bogatiji za još jedan Bazar market u Sarajevu. Radi se o tridesetom marketu po redu, a ovaj put nova poslovnica se otvara 22.5. u 10h u ulici Bakarevića br. 30 na Bistriku. Na dan svečanog otvorenja poslovnice prvih 100 potrošača koji obave kupovinu u ovom marketu, kao mali znak pažnje i dobrodošlice dobit će gratis dva Klasova Sarajevska somuna, a predviđena je i podjela poklon paketa.

“Nastavljamo razvijanje našeg koncepta „kvartovskih prodavnica“ koji podrazumijeva potpuno približavanje i olakšavanje kupovine potrošačima. Bazar je domaći brend koji svim domaćim proizvođačima pruža jednaku i jedinstvenu priliku da svoje proizvode plasiraju na prodajne police bez ograničenja. Prvi Bazar otvoren je u Sarajevu prije četiri godine upravo sa ciljem da bude mjesto na kojem će se naći svi kvalitetni bosanskohercegovački proizvodi” – naveo je Nedžad Šadić, direktor sekotra maloprodaje u kompaniji Klas.

Širok asortiman, maksimalno zastupljena domaća proizvodnja, prihvatljive cijene, i zadovoljstvo potrošača poslovni je imperativ Bazara. Najnovija prodavnica Bazar br. 466 u sarajevskom naselju Bistrik garantuje najbolje iskustvo kupovine domaćih proizvoda.

“Bazar otvaranjem nove poslovnice pruža podršku domaćoj proizvodnji, očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta”, istakao je Boris Brković, direktor Klasa.