Biznis

Olimpijski centar

Otvaranje zimske sezone na Jahorini od 3. do 5. decembra

26/11/2021

Direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić naglasio je da Jahorina novu zimu dočekuje sa, kako je kazao, najboljom ponudom u jugoistočnoj Evropi

Olimpijski centar Jahorina najavio je za period od 3. do 5. decembra otvaranje zimske sezone, a za posjetioce pripremaju brojne zabavne sadržaje među kojima Gastro festival ‘Ćevap fest’, ali i koncerte muzičara.

Direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić naglasio je da Jahorina novu zimu dočekuje sa, kako je kazao, najboljom ponudom u jugoistočnoj Evropi.

– Nova kabinska gondola Poljice, dosad neviđena na našim prostorima, najznačajnija je investicija u nizu noviteta. Dvije nove šestosjedne žičare i dva nova ski lifta zaokružuju našu ponudu na ukupno 24 ski staze dužine 47 km i 16 instalacija vertikalnog transporta, ukupnog kapaciteta 28.800 skijaša na sat. Takođe, nova rasvjeta je zasijala Stazom ‘Novak Đoković’, koja će prvi put ove sezone biti dostupna i za noćno skijanje. Ambijentalno je uređen gornji dio planine, a ugostiteljski objekt ‘Olimpijski bar’ novu zimsku sezonu dočekuje kapacitetom proširenim za 100 mjesta. Novih 7 km sistema za osnježavanje garantuje dobro pripremljene ski staze, a za dolazak do Jahorine presvučen je put od Pala do Jahorine – istakao je Ljevnaić, saopćio je Olimpijski centar Jahorina.

Uvjeren je da će se, novim sadržajima i koncertima olimpijska planina, odužiti posjetiocima za povjerenje koje joj godinama poklanjaju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.