Otvoren novi BH Telecom centar u Velikoj Kladuši

telecom kladusa2

Uz prisustvo zvaničnika općinskih vlasti, predstavnika kulturnog i javnog života i brojnih korisnika, kompanija BH Telecom danas je svečano otvorila telecom centar u Velikoj Kladuši.

Telecom centar su zvanično otvorili načelnik općine Velika Kladuša Edin Behrić i v.d. direktora Direkcije Bihać Damir Midžić. Ovo je sedmi prodajni objekat BH Telecoma na području Unsko-sanskog kantona, a 57. na teritoriji BiH.

telecom kladusa1

Direktor Midžić je istakao da otvaranja ovog prodajnog centra za građane Velike Kladuše i okolnih mjesta znači veću dostupnost svih usluga BH Telecoma. Dodao je da u moderno uređenom poslovnom prostoru površine 90 m2 svim zainteresiranim će biti omogućeno ugovaranje usluga kompanije, plaćanje računa, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta i drugih uređaja iz bogate ponude usluga BH Telecoma.

Svečanom otvaranju su prisustvovali i učenici Gimnazije iz Velike Kladuše i članovi KUD „Vrnograč“. Predstavnici BH Telecoma su tokom svečanosti uručili mobilni telefon učeniku generacije Gimnazije za pokazanu izvrsnost tokom školovanja, dok su članovima KUD „Vrnograč“ uručeni prigodni pokloni.

Povodom otvaranja BH Telecom centra Velika Kladuša, u periodu od 2. do 9. juna će u ovom telecom centru biti omogućena kupovina usluga BH Telecoma po znatno povoljnijim cijenama.