Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ŽENE PODUZETNICE

Otvoren Sajam ženskog poduzetništva u Jasenici

sajam jasenice (1)

Na sajmu je predstavljen i promo film projekta, a na štandovima žene poduzetnice izložile su, uz ostalo, ljekobilje, zlatovez, likere, pekmeze, ljekovite kreme, ćupter, vino, jaseničke jagode i krumpir

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić u četvrtak je u središnjem domu u Gornjoj Jasenici otvorio Sajam ženskog poduzetništva, izvijestili su u petak iz Grada Mostara.

Tom prigodom kazao je kako ga iznimno veseli da Grad Mostar ima populaciju svojih sugrađanki i žena iz cijele Hercegovine koje su spremne suočiti se s izazovima poduzetništva i doprinijeti boljem standardu svojih porodica te oživljavanju proizvodnje autohtonih proizvoda u svojim lokalnim zajednicama

– Sve što je desetljećima dolazilo na našu trpezu bilo je iz Jasenice – rekao je Kordić.

– Žene u ruralnim područjima svojim vještinama, znanjem i kreativnim potencijalima predstavljaju snagu na kojoj se može temeljiti ruralni razvoj – istaknula je voditeljica projekta doc.dr.sc. Mirjana Miličević .

Na sajmu je predstavljen i promo film projekta, a na štandovima žene poduzetnice izložile su, uz ostalo, ljekobilje, zlatovez, likere, pekmeze, ljekovite kreme, ćupter, vino, jaseničke jagode i krumpir.