KJP ''ZOI'84''

Otvorenje zimske sezone na Bjelašnici i Igmanu

bjelasnica

Kao poklon svim korisnicima usluga KJP ”ZOI'84” OCS će omogućiti besplatno skijanje na dan otvorenja od 09:00 do 12:00 sati, dok će noćno skijanje biti od 19:00 do 21:30

Ski centar Bjelašnica – Igman će u ovu zimsku sezonu ući sa brojnim realizovanim projektima. Iz KJP ”ZOI'84” ističu da su posebno ponosni na osvijetljenje staze Kolijevka koja će u sklopu manifestacije WINTER PARTY biti puštena na korištenje prvi put za noćno skijanje. Ovim povodom oglasili su se i saopštenjem:

“Zvanično otvorenje je 15. decembar 2019. godine kada je u Babinom dolu na Bjelašnici predviđen zabavni program, koncert muzičkih izvođača Jala brat & Buba Corelli ( BIH ), Senidah ( SLO ), Coby ( SRB ), Inas ( BIH ) i još nekoliko poznatih imena iz ovog žanra muzike.

Kao poklon svim korisnicima naših usluga KJP ”ZOI'84” OCS će omogućiti besplatno skijanje na dan otvorenja od 09:00 do 12:00 sati, dok će noćno skijanje biti od 19:00 do 21:30.

Također, obaviještavamo zainteresirane da će se dana 15. decembra 2019. godine vršiti prijevoz na relacijama Sarajevo – Bjelašnica i na relaciji Veliko polje – Babin do, prema rasporedu:

– Centrotrans Eurolines d.d. vrši prijevoz na relaciji Vijećnica – Babin do sa polascima u 09:00 ; 10:00 ; 11:00 i 12:00 sati.
– KJKP GRAS doo vršit će prijevoz iz ulice Franje Račkog, (kod Zemaljskog Muzeja) sa polascima u 09:00 ; 10:00 ; 11:00 i 12:00 sati.

Povratne karte se kupuju u autobusu po cijenama prijevoznika.

Povratak je organizovan nakon završetka koncerta od 18:00 do 20:00 sati za obje relacije.

Uvažavajući mišljenje i javljanje naših skijaša od danas je produžena prodaja karata po akcijskoj cijeni. Za prvih 150 skijaša koji dođu osigurali smo karte. S obzirom na limitiran broj karata pozivamo Vas da što prije dođete da kupite Vašu kartu. Podsjećamo skijaše da postoji mogućnost kupovine ski karti na rate shopping karticom.

Krećemo sa noćnim skijanjem, i to po prvi put, zahvaljujući novom menadžmentu, od ove godine na dvije osvijetljene staze, BX i Kolijevka.

U nedjelju besplatni sadržaji, skijanje od 9 do 12, plus noćno, sigurni smo da ćemo na ovaj način privući veliki broj posjetilaca i da ćemo u tu nedjelju postati centar događanja za porodice i omladinu.

Kreirali smo zvanične stranice @skibjelasnica i @skiigman na kojima će ljubitelji planina moći dnevno pratiti informacije, kao ključne komunikacijske kanale pozitivnih priča s Bjelašnice i Igmana”, napominju iz KJP ”ZOI'84”.