Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PAN vas poziva: Osvojite karte za finale Evropskog prvenstva!

Pan-FB-EURO-Post-D-032016

Pan pivo, ponosni sponzor ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu – UEFA EURO 2016™, u naredna dva mjeseca svojim vjernim potrošačima, strastvenim fudbalskim fanovima, donosi mnogo lijepih iznenađenja.

Naime, od 01. aprila do 31. maja, bit će organizovana velika nagradna igra “PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“.

Kupovinom odabranih Pan proizvoda, koji su prepoznatljivi po specijalno dizajniranoj ambalaži na temu prvenstva, Pan Lager povratne boce 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i slanjem koda koji se nalazi ispod čepa potrošači će imati priliku da učestvuju u ovoj nagradnoj igri i osvoje brojne vrijedne nagrade.

Pan otvori, slika

Sretni dobitnik glavne nagrade – karte za finalni meč, imat će priliku da na spektakularnu završnicu prvenstva povede i svoja tri prijatelja. Bit će dodjeljeno i 50 karata za susret Hrvatska – Španija. No, to nije sve. Iz Pana poručuju da su spremili još 514 vrijednih nagrada! A u mjesecu fudbalske groznice bit će organizovano niz aktivnosti širom naše zemlje u kojima će moći učestvovati svi oni koji biraju Pan pivo.

Pan-FB-EURO-Post-B-032016

Bosna i Hercegovina naći će se na listi 230 zemalja svijeta koje će uživo emitovati uzbudljive fudbalske susrete nacionalnih timova koji su stekli pravo učešća na 15-om Evropskom prvenstvu. Prenos je osiguran, između ostalog, i zahvaljujući Panu kao sponzoru. Sportska javnost moći će pratiti ukupno 51 utakmicu, čak 20 više nego što je odigrano na posljednjem EURU. Zanimljivo je da novi sistem takmičenja donosi priliku da čak 24 tima, u odnosu na ranijih 16, učestvuje u finalu.

Pravila nagradne igre “PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“, koja starta 1.4.2016. bit će objavljena u petak, najavili su iz Pana.