Biznis

Uz primjenu propisanih mjera

Panonska jezera u Tuzli počinju s radom 26. juna, poznate su i cijene

24/06/2020

Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 08h. do 20h. a tokom jula i augusta, jedan sat ranije i duže

Počinje ljetna sezona na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli, a iz uprave kompleksa su saopštili da je obzirom na povoljnu vremensku prognozu to petak 26. juni 2020.

– Nadležna ovlaštena institucija je izdala certifikat o visokoj kvaliteti slane dezinficirane vode u jezerima, čime su se stekli uslovi za otvaranje ovogodišnje ljetne sezone koja će se realizovati uz primjenu svih propisanih mjera za zaštitu i sprječavanje širenja virusa Covid 19 – saopštili su iz Panonike.

Cijene dnevnih ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlu sezonu, a više informacija možete pronaći na našoj web stranici www.panonika.ba.

Obzirom na ograničeni kapacitet kompleksa slanih jezera zbog primjene preventivnih mjera, prodaja ograničenog broja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama, koja je prekinuta 18.marta, nastaviće se u periodu 26.6. 2020.g. do 30.6.2020.godine od 11 do 14 sati na južnoj ulaznoj kapiji u Panoniku (novi pješački most iz gradskog parka).

Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 08h. do 20h. a tokom jula i augusta, jedan sat ranije i duže, javlja Tuzlainfo.ba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.