Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

omiljena destinacija za ljubimce

Pet City Importanne slavi 1. rođendan: Pogodnosti za ljubimce i njihove vlasnike

Pet City Importanne
Pet City Importanne

Pet City tim, kojeg čine doktori veterinarske medicine, stoji na raspolaganju svim svojim kupcima prilikom odabira najbolje hrane i vitamina uz savjete potrebne za njihove ljubimce

Pet City Importanne, omiljena destinacija za ljubimce i njihove vlasnike, slavi svoj 1. rođendan ovog vikenda, 02. i 03. marta.

Ovaj rođendan označava ne samo obljetnicu Pet City Importanne, već i zahvalnost prema vjernim kupcima i njihovim krznenim prijateljima koji su pratili i podržavali rad omiljenog pet shopa tijekom cijele godine.

Kao znak zahvalnosti svojim kupcima, oba dana rođendana vas očekuje 15% popusta na cjelokupan asortiman trgovine! To je prilika koju ne smijete propustiti, tako da rezervirajte svoje vrijeme i pridružite se slavlju.

Možete pronaći i brojne vrste malih ljubimaca

Pet City tim, kojeg čine doktori veterinarske medicine, stoji na raspolaganju svim svojim kupcima prilikom odabira najbolje hrane i vitamina uz savjete potrebne za njihove ljubimce.

Podsjećamo da u Pet City-u, osim bogate ponude za kućne ljubimce, možete pronaći i brojne vrste malih ljubimaca, tako da ako već niste vlasnik ljubimca, požurite po svog novog prijatelja.

Posjetite Pet City poslovnicu u Importanne centru na nivou -1, ovu subotu i nedjelju, 02. i 03. marta i budite dio ove nezaboravne proslave. Naravno, svi ljubimci su dobrodošli.

Vidimo se na rođendanskom slavlju omiljenog pet shopa.

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast.