Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Peti dan nagrade igre Pan piva: Provjeri jesi li dobitnik!

Pan dobitnici 8.4.2016.

Danas, peti dan velike nagradne igre Pan piva „PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“, izvučeno je još deset novih dobitnika dnevnih nagrada. Ponovno bilježimo dobitnike širom BiH, pa krenimo redom!

Irmas Dželo iz Kaknja, Hasić Miralem iz Gračanice, Ali Alihodžić iz Sarajeva, Mensur Hodžić iz Tuzle i osoba koja je kod poslala sms-om sa broja 061 623 ***, današnji su dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™.

Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Mevludin Botić iz Vareša, Adis Kardaš iz Bihaća, Dragan Pastuhić iz Jajca, Damir Malkoč iz Travnika i osoba koja je kod poslala sms-om sa broja 062 322 ***.

Pan dobitnici 8.4.2016.

Budite i vi jedan od dobitnika dnevnih nagrada ili ostvarite svoj san uz Pan – osvojite karte za Evropsko prvenstvo u Francuskoj!

Ako se pitate kako, odgovor je vrlo lako! Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.

U dnevnim izvlačenjima učestvuju kodovi pristigli u toku jednog dana, a nagrade su Pan ruksaci i replike oficijelne lopte Evropskog prvenstva.

U sedmična izvlačenja, ponedjeljkom, ulaze svi kodove pristigli tokom jedne sedmice, a nagrade su tri paket aranžmana za dvije osobe za jednu od najatraktivnijih utakmica grupne faze; Hrvatska – Španija.

U finalnom izvlačenju za glavnu nagradu – paket aranžman za četiri osobe za finale UEFA EURO 2016™, učestvuju svi kodovi pristigli do 31. 5. 2016., osim kodova koji su ranije izvučeni za dnevnu ili sedmičnu nagradu.

pan