Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Piero Poli će držati predavanje na Weekend Media Festivalu

Piero_Poli

Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održat će od 24. do 27. septembra u već svima dobro poznatom prostoru stare tvornice duhana u Rovinju, pod pokroviteljstvom Adris grupe.

Weekend je u svom osmom izdanju najavio pregršt zanimljivih tema i aktualnih predavanja, panel rasprava, radionica i prezentacija.

U Rovinj ove godine dolazi Piero Poli, generalni direktor Havas Worldwide UAE koji pliva digitalnim i komunikacijskim vodama već 13 godina. Poli je rukovao timovima koji se bave digitalnom strategijom i uspješno je vodio brojne kreativne timove u kompanijama iz raznih industrija (automobilska, zabavna industrija, zdravstvo, roba široke potrošnje, potrošačka elektronika, avio-industrija, maloprodaja i financijama) u Australiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Švicarskoj, Španjolskoj i Bliskom istoku.

Kako izgleda novi model agencije?

Kako se trebamo razvijati kao marketinški i komunikacijski profesionalci da bi se prilagodili sve kompleksnijem tržištu klijenata i kupaca. Kako možemo povećati vrijednost i dostaviti kampanje na način da postanemo pouzdan savjetnik našim klijentima? To su samo neka od pitanja na koja će nam Piero Poli dati odgovore na Weekend Media Festivalu.

“Bliski istok je digitalno tržište koje se jako brzo razvija i za klijente, potrošače, ali i brendove. Prenijet ću vam svoja iskustva iz Dubaija – najbrže rastućeg tržišta na svijet. Havas je krenuo sa 6, a sada ima 50 zaposlenika u manje od tri godine, a iz financijske perspektive došli smo od dvanaeste do četvrte digitalne agencije po veličini u regiji. To nam je uspjelo s minimalnom izmjenom zaposlenika, a tijekom tog putovanja uspjeli smo osvojiti 20 internacionalnih i lokalnih nagrada i to sve u procesu izgradnje tima te zabavne i kolegijalne kompanijske kulture. Ta vrijedna bogata iskustva podijelit ću s vama u Rovinju“ istaknuo je Piero Poli, generalni direktor Havas Worldwide UAE.

Nakon rada na visokim položajima u globalnim digitalnim agencijama poput Lbi i Agency.com, Poli je postao međunarodni direktor za Digital (EMEA) u Warner Musicu sa sjedištem u Londonu. U Španjolsku se preselio 2007., gdje se pridružio Havasovom globalnom timu kao potpredsjednik za novo poslovanje i strategiju. Upravljao je globalnim strateškim i digitalnim inovacijama za neke od najvećih Havasovih klijenata kao što su NET-A-PORTER.COM, Philips i PUIG.

Nakon nekoliko godina rada za Havas na Bliskom istoku, 2011. je preuzeo ulogu glavnog direktora za Havasove digitalne mogućnosti na Bliskom istoku sa sjedištem u Dubaiju, razvio integriranu digitalnu ponudu i ove godine preselio i postao glavni direktor Havas Worldwide UAEa.

Osim njega, na dugom popisu predavača ističu se i Brian Morrissey, glavni urednik Digidaya, te Ana Andjelic iz njujorške agencije Havas LuxHub, koja će govoriti o aktualnoj temi novih poslovnih modela u medijima i marketingu na tromeđi biznisa, kreativnosti i tehnologije. Ne smijemo ne spomenuti ni predavanje Marka Deka, digitalnog stručnjaka i bankarskog konzultanta, kao ni dr. Lynne Montgomery, koja će govoriti o generaciji Y.

Osim bogatog programa , i ove godine su regionalna revija BalCannes i nagrada SoMo Borac bliski partneri Weekend Media Festivala.

Prijave za ovogodišnji Weekend Media Festival, kao i za BalCannes reviju (www.balcannes.com) i SoMo borac (www.somoborac.com) već su započele, a sve informacije u vezi Weekend Media Festivala možete pronaći na www.weekendmediafestival.com.