Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

United Medija kupila Pink BH u Bosni i Hercegovini

06/09/2018

United Medija, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink BH. Pink BH je kanal sa nacionalnom pokrivenošću u Bosni i Hercegovini.

„Veoma smo zadovoljni što je Pink BH postao dio portfolija United Medije. Naši gledaoci su navikli na vrhunski sadržaj, tako da će United Medija dodatno uložiti u dalje poboljšanje raznovrsnosti i kvaliteta Pink BH programa. Naši gledaoci mogu da se raduju sjajnoj programskoj šemi za jesen i zimu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim i dramskim programom“,  izjavila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorica United Medije.

Već od jeseni, Pink BH će sa ponosom predstaviti prijenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH u okviru Lige nacija, novoformiranog takmičenja UEFA-e.

Osim ovog takmičenja, Pink BH planira da prenosiutakmice nacionalnog tima i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije Zmajeva za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Fudbalska poslastica za naše gledaoce biće i Liga prvaka, ciklus 2018-2021, ali i Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020, koje će se igrati u 12 evropskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitovano na našem kanalu.

Gledaoci će pronaći vrhunsku zabavu uz novu sezonu talent show programa „Zvezda Granda” kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje, „Nikad nije kasno”, „Nedeljni Specijal”, „Praktična Žena”.

Biće predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora „Na granici”, koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.