Počeo treći val velike nagradne igre: Konzum dijeli još dva “golfa 7”

Počeo treći val nagradne igre Konzuma

Konzum d.o.o. Sarajevo nastavlja nagrađivati svoje vjerne kupce u okviru velike nagradne igre „Nagrađujemo vašu vjernost“.

Naime, jučer je počeo i treći val nagradne igre u kojem naši cijenjeni kupci mogu osvojiti vrijedne nagrade, među kojima su i dva automobila Golf 7.

„Želimo usrećiti što više naših vjernih kupaca, jer njima, između ostalog, dugujemo zahvalnost što ove godine obilježavamo 10 godina uspješnog poslovanja u BiH, ali i što su sve ove godine bili s nama. Dva vala nagradne igre su iz nas i posebno mi je drago što su četiri automobila otišla u ruke naših dama. Pozivam vas da i dalje igrati našu nagradnu igru, jer možda se baš vama osmijehne sreća i postanete ponosni vlasnik automobila Golf 7, ali i drugih vrijednih nagrada koje smo osigurali za vas“, naglasila je Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U trećem valu nagradne igre možete osvojiti dva nova automobila Golf 7, po dva Samsung smart telefona i tableta Lenovo, dva putovanja za dvije osobe u Makarsku, te dvije poklon kupovine u vrijednosti od po 100 KM.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi cijenjeni kupci koji u periodu od 6. jula do 4. augusta obave kupovinu u minimalnom iznosu od 10 KM. Zauzvrat će za svakih potrošenih 10 KM dobiti jednu naljepnicu koju će lijepiti u nagradnu knjižicu. Popunjenu knjižicu kupci mogu ubaciti u za to predviđene kutije u Konzum prodavnicama širom BiH.